Industristädning

Fyll i detta formuläret så återkommer vi inom 24h med en gratis offert.

Industristädning

– vi rengör efter era unika önskemål

Vi på Team städservice vet att många industrier har en unik miljö och att det finns särskilda krav för att industristädningen ska bli bra.

Med industristädning vet vi att olika maskinparker kan behöva städning med särskilda maskiner och vi arbetar alltid ändamålsenligt. Det är viktigt att det ska hållas rent kring maskiner och man måste kunna vara säker på att all städning utförs korrekt.

Eftersom att våra medarbetare har lång erfarenhet av industristädning kan vi anpassa oss till era önskemål och ni kan vara trygga när ni väljer oss för städning av er industrilokal.
Vi städar i större industrilokaler men lika ofta i mindre lagerlokaler. Vare sig du har en verkstadsindustri eller livsmedelsindustri så kan vi hjälpa till.

När du bokar industristädning från oss på Team städservice ser vi alltid till att era önskemål blir riktlinjer för hur vi utför städningen.

Både när det kommer till specifika tider eller under hur många gånger per vecka eller månad ni vill ha service från oss.

Vi på Team städservice utför inte enbart olika varianter av städ, som industristäd, utan tillhandahåller och levererar förbrukningsmaterial till flera av nordens största arbetsplatser. Med vår långa erfarenhet och med den arbetsmoral vi har, kan du känna dig trygg när du bokar industristädning med oss.

All vår personal är anslutna till Fastighetsanställdas förbund och är också ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar med försäkringsnummer 414534*09.

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer, eller fyll i formuläret här intill, för ytterligare information om priser kring industristädning från oss på Team städservice.

Vi erbjuder också Flyttstädning i Partille, Fönsterputsning i Partille, Fastighetsskötsel i Kungälv och andra städtjänster i Göteborgsområdet. Klicka dig vidare i menyn eller kontakta oss!

Kontakta oss

office@teamstadservice.se
0709 – 40 21 95

Bli kontaktad

Fyll i detta formuläret, det går snabbt! Så återkommer vi inom 24h