Butiksstädning

Vi på Team städservice erbjuder många former av butiksstädning. Fyll i detta formuläret så återkommer vi inom 24h med en gratis offert.

Butiksstädning

- vi gör din butik skinande ren

Vi på Team städservice erbjuder många former av butiksstädning

Vi utför städning i matbutiker, café och klädbutiker. Eftersom att alla kräver olika typer av butiksstäd anpassar vi oss efter vad du som kund har för särskilda önskemål. Allt för att du som kund ska känna dig nöjd och trygg med vår service.

Det kan finnas olika krav kring hur det behöver rengöras och städas när man rengör en butik som hanterar chark- och matvaror. Det samma gäller i en mataffär och då desinficerar vi självklart maskiner, bänkar, kylar och golv efter rekommenderade riktlinjer. Hygienen är en oerhört viktigt prioritet för oss.

Om du vill boka butiksstädning till en klädaffär, kan det finnas andra önskemål som ni kanske vill att vi lägger större vikt vid. Exempel på detta kan vara ett välstädat och skinande rent provrum är viktigt för er? Noggrann dammsugning och ett glänsande golv är också något som bidrar till den känsla ni vill att en kund ska känna, efter att de besökt er klädbutik.

Hur ni än vill att vi utför städningen i er butik så anpassar vi oss efter era önskemål!

Vi på Team städservice brukar vanligtvis utföra butiksstädning tidigt på morgonen eller sent på kvällen, för att inte kollidera med öppettider eller annan personal. Men om ni har andra önskemål kan vi självklart möta dom. Vi anpassar alltid vår personalstyrka efter ert önskemål och utför butiksstädningen så effektivt som möjligt.

Vi utför butiksstädning i både stora butiker och i lite mindre affärer

Med andra ord kan du oavsett butiksyta alltid kontakta oss för att boka våra tjänster. Med vår långa erfarenhet och med den yrkesstolthet vi har, kan du känna dig trygg när du bokar butiksstäd från oss på Team städservice.

All vår personal är anslutna till Fastighetsanställdas förbund och är också ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar med försäkringsnummer 414534*09.

Läs mer om oss under fliken “Om oss” här på hemsidan.

Varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information om priser kring butiksstädning från oss på Team städservice.

Vi erbjuder också hemstädning i Ale, flyttstädning i Ale, hemstädning i Mölnlycke och andra städtjänster i Göteborgsområdet. Klicka dig vidare i menyn eller kontakta oss!

Kontakta oss

office@teamstadservice.se
0709 – 40 21 95

Bli kontaktad

Fyll i detta formuläret, det går snabbt! Så återkommer vi inom 24h