Mattvätt

Team Städservice erbjuder mattvätt för alla hushåll. Fyll i detta formuläret så återkommer vi inom 24h med en gratis offert.

Mattvätt

- för ett fräschare intryck

Har ni gått och tänkt på hur den där heltäckningsmattan på kontoret behöver fräschas upp men inte kommit ihåg att boka upp ett företag som kan hjälpa er med mattvätt i Göteborgsområdet? Ibland önskar man att man hade en mattvätt till hands på kontoret.

För att rengöra heltäckningsmatta måste man ha rätt utrustning. Rengöringen av mattorna ska vara skonsam och under själva momentet de tvättas, ska mattan bli nästintill ny. Vi har rätt utrustning och vi rekommenderar att man tar hjälp professionellt när man vill fräscha upp sina mattor.

Att höra av sig till oss på Team städservice för mattvätt kommer underlätta för att bevara mattornas kvalité och utseende

Du får dessutom en fräschare miljö på din arbetsplats. Vi hjälper dig och anpassar oss oavsett vilka önskemål du har. Vi tvättar alla typer av heltäckningsmattor, så låt oss tvätta just era mattor och ge er arbetsplats ett lyft!

Att regelbundet fräscha upp sina heltäckningsmattor kan lyfta ett helt kontor eller en butik. Det ger alltid ett mycket härligare intryck för både besökare i butiken, som för anställda på ett kontor som tar emot kunder. Därför kan det vara smidigare att boka mattvätt i Partille med omnejd av en professionell firma, istället för att dra runt en tung maskin längs hela kontoret, eller i butiken efter stängning.

När passar det er att vi utför mattvätt?

Vi på Team städservice anpassar oss till era önskemål och tider, vi kan komma tidigt på morgonen eller senare på kvällen. Oftast kan butiker och kontor behöva rengöring av heltäckningsmattan när ingen är på plats, för oss är det inga problem och vi har resurser och personal som är flexibla.

Det är viktigt att svåra fläckar tas bort direkt när de uppstår, annars finns det en stor risk att mattorna blir missfärgade och det skapas senare onödigt slitage på dem. Behöver du tips om hur du själv kan underhålla dina mattor hjälper vi gärna till med rekommendationer.

Vi arbetar alltid med skonsamma rengöringsmedel som anpassas till alla typer av mattor. Man kan hålla sina mattor fräscha mellan våra besök genom att använda en mjuk borste för att ta bort hår och päls från mattan. Det finns också medel för att få bort fläckar på ett skonsamt sätt. Fråga oss om du har några funderingar!

Med vår långa erfarenhet och med den yrkesstolthet vi arbetar med, kan du känna dig trygg när du bokar mattvätt av oss.
All vår personal är utbildad och anslutna till Fastighetsanställdas förbund. Alla är också ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar med försäkringsnummer 414534*09.

Kontakta oss gärna för ytterligare information om priser kring mattvättning i Kungälv och Göteborgsområdet från oss, eller läs mer under fliken Om oss.

Välkomna önskar vi på Team städservice!

Mattvätt

Kontakt
office@teamstadservice.se
0709 – 40 21 95

Kontakta oss

office@teamstadservice.se
0709 – 40 21 95

Bli kontaktad

Fyll i detta formuläret, det går snabbt! Så återkommer vi inom 24h