Fönsterputsning Partille

Team Städservice erbjuder fönsterputsning för alla hushåll. Fyll i detta formuläret så återkommer vi inom 24h med en gratis offert.

Fönsterputsning i Partille

- för rena och skinande fönster på nolltid

Att ha skinande rena och blanka fönster hemma är en vardagslyx man sällan glömmer av. Det är en speciell känsla när fönstren blänker, fria från stänk och smuts. Ändå kan det lätt glömmas av att boka upp fönsterputsning i Partille i tid. Ibland har fönstren till och med hunnit smutsa igen ordentligt innan man väl bokat upp besöket.

Vi hjälper dig med fönsterputsning

Det kanske känns långsökt för dig att hänga ner på en stege själv? Att stå uppe och balansera på höga höjder kan kännas helt otänkbart. Om man väl vågar sig upp kanske det inte går att nå ordentligt för att kunna putsa fönstren helt rena heller. Vi vet att det kan vara svårt. Att ha rena fönster ger dock alltid ett gott intryck, vare sig det är hemma eller ute i en butik.

Känner du att det är svårt att få tiden att räcka till? Eller känns det lite långsökt att putsa sina fönster själv? Hör av dig till oss på Team städservice så hjälper vi dig!

Vi på Team städservice hjälper dig att putsa och rengöra dina fönster, oavsett vilket antal fönster det handlar om. För oss är det en självklarhet att hjälpa dig få dina fönster skinande rena! Vi arbetar professionellt med många års erfarenhet i branschen och vi tillhandahåller alla redskap och rengöringsmedel som behövs när vi kommer ut till er.

Vi tar hand om alla kunder, oavsett om du är privatperson, företagare med butik eller fastighetsägare i Partille. Så oavsett om du har en villa och behöver fönsterputsning av rutorna mot havet, eller om du är en butiksägare mitt i stan, som har meterhöga fönster, har vi rätt resurser för att anpassa oss till era önskemål.

Hur ofta du vill boka in oss för fönsterputsning kan du självklart välja själv

Vi hjälper gärna till med rekommendationer om du känner dig osäker. Om du har höga och otillgängliga fönster som ska putsas, löser vi det för dig med hjälp av en lift.

Vi på Team städservice anpassar helt enkelt våra tjänster för att hjälpa dig på bästa sätt. Det allra viktigaste för oss är att dina fönster ska se riktigt bra ut och att du ska kunna se riktigt bra ut genom dina fönster. Du vet väl om att du kan använda dig av rut avdrag när du bokar fönsterputsning hos oss?

Med vår långa erfarenhet och med den yrkesstolthet vi arbetar med, kan du känna dig trygg när du bokar fönsterputs hos oss.
All vår personal är utbildad och anslutna till Fastighetsanställdas förbund. Alla är också ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar med försäkringsnummer 414534*09.

Kontakta oss gärna för ytterligare information om priser kring fönsterputsning från oss, eller läs mer under fliken Om oss.
Välkomna önskar vi på Team städservice!

Fönsterputsning

Kontakt
office@teamstadservice.se
0709 – 40 21 95

Kontakta oss

office@teamstadservice.se
0709 – 40 21 95

Bli kontaktad

Fyll i detta formuläret, det går snabbt! Så återkommer vi inom 24h