Kontorsstädning

Fyll i detta formuläret så återkommer vi inom 24h med en gratis offert.

Kontorsstädning

– vi gör ditt kontor mer trivsamt

Vårt mål är att alla som köper kontorsstädning av oss på Team städservice, får möjlighet att kunna starta dagen vid ett nystädat skrivbord, i en väldoftande miljö.
Vad passar bättre än att kunna ta en kopp kaffe med kollegorna i ett kök, som inte bara luktar fräscht, utan också skiner rent? Visst känns det som en härlig start på arbetsdagen?

Vill ni att vi kommer och utför kontorsstädning en, två, eller flera gånger i veckan?

Har ni önskemål om att vi tar hand om all påfyllning av förbrukningsmaterial eller vattnar blommor?

Självklart kan vi hjälpa er med det och annat som kan tänkas behövas vid kontorsstädning. Det är helt upp till dig som kund att kunna välja hur vår service anpassas till er, efter era arbetstider, önskemål och rutiner.

Att få starta dagen i en ren och fräsch arbetsmiljö påverkar inte bara det visuella för medarbetarna, utan är även en viktig rutin för deras hälsa och välmående. Ett välstädat kontor gör dessutom att besökare känner sig välkomnade och ni som företag lämnar ett gott intryck.

Det är något som våra kunder tycker är en väsentlig del i hur deras dagar på arbetet startas upp och vi har fått mycket fin återkoppling kring att vi värnar om en god dialog och att vi arbetar lyhört.

Vi på Team städservice tycker att alla ska få starta sina arbetsdagar på bästa sätt, därför erbjuder vi kontorsstädning

Därför erbjuder vi kontorsstädning på precis det sättet du önskar och som passar er verksamhet allra bäst. Vi städar och rengör ert kontor före, under eller efter arbetstid.

All vår personal är anslutna till Fastighetsanställdas förbund och är också ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar med försäkringsnummer 414534*09.

Varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information om priser kring kontorsstädning från oss på Team städservice.

Vi erbjuder också Mattvätt i Kungälv, Hemstädning i Kungälv, Mattvätt i Partille och andra städtjänster i Göteborgsområdet. Klicka dig vidare i menyn eller kontakta oss!

Kontakta oss

office@teamstadservice.se
0709 – 40 21 95

Bli kontaktad

Fyll i detta formuläret, det går snabbt! Så återkommer vi inom 24h