Trappstädning Landvetter

Fyll i detta formuläret så återkommer vi inom 24h med en gratis offert.

Trappstädning i Landvetter

– för en trivsammare boendemiljö

Är du fastighetsägare eller har du en bostadsrättsförening och behov av trappstädning?

Vi på Team städservice utför trappstädning i Landvetter av alla slag och hjälper er miljö att bli både fräschare och mer trivsam! Genom att städa trapphuset regelbundet motverkar man onödigt slitage och trapphuset ser fräschare ut i längden. Bra på sikt, med andra ord!

Vi på Team städservice kan hjälpa dig som fastighetsägare, med att välkomna boende och besökare hem, genom ett välstädat trapphus och en trivsam entré.

Du väljer själv om du vill att vi trappstädar en gång i veckan eller oftare.

Vi anpassar oss om du exempelvis har önskemål om att vi rengör entrén eller foajén extra mellan våra uppdrag. Under vintertid kan vi varmt rekommendera mer frekvent trappstädning.

Att få bort grus, slask och salt regelbundet kan underlätta mycket, då det ofta samlas i entrén och uppe i trappan. Under vinterhalvåret kan det behövas rengöras ännu mer grundligt i trapphuset.

När du bokar trappstädning i Landvetter med oss på Team städservice rengör vi inte bara trappan och entrén utan med oss ingår torkning av räcken, putsning av rostfria detaljer och städning av hiss. Vi rengör självklart element, väggar och golv. Det ska inte bara vara rent i trappan, det är minst lika viktigt att boende och besökare känner att allting i trapphuset är rent och doftar fräscht.

Vi på Team städservice har lång erfarenhet av trappstädning.

Vi städar inte bara ute hos kund utan vi tillhandahåller och levererar förbrukningsmaterial till flera av nordens största arbetsplatser.

Med vår långa erfarenhet och med den yrkesstolthet vi har, kan du känna dig trygg när du bokar oss för att utföra trappstädning hos er.
All vår personal är anslutna till Fastighetsanställdas förbund och är också ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar med försäkringsnummer 414534*09.

Varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information om priser kring trappstädning från oss på Team städservice.

Kontakta oss

office@teamstadservice.se
0709 – 40 21 95

Bli kontaktad

Fyll i detta formuläret, det går snabbt! Så återkommer vi inom 24h