Städning

Städning i egna hemmet handlar helt enkelt om att få tiden att räcka till och att få hjälp med det som blivit för tungt. Kanske vill du bara ha hjälp med dammsugning eller så vill du att vi tar ett helhetsgrepp med allt från tvätt till fönsterputsning. Våra kunder är allt från pensionärer, ensamstående och barnfamiljer och vi på Team Städservice anpassar städningen helt efter dina önskemål och plånbok.

Vår personal är handplockad för hemstädning och har lång erfarenhet. Kollektivavtal är en självklarhet och vi arbetar med tydliga säkerhetsrutiner och sekretessavtal så du kan känna dig trygg.

Hur frekvent ska man då städa? Ja, allt handlar om vad du vill och vilken situation du är i. Varje eller varannan vecka är det vanligaste men vi erbjuder också andra flexibla lösningar.

Kontakta oss för mer information om hemstädning.

Förbrukningsmaterial

Team Städservice kan ta ett helhetsansvar och sköta all leverans av förbrukningsmaterial till ditt kontor. Från plastmuggar och toalettpapper till maskindiskmedel.
Vi kan också hjälpa till med leverans av kontorsmaterial såsom färgpatroner och kontorspapper.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontorsmaterial

Team Städservice kan hjälpa till med leverans av kontorsmaterial såsom färgpatroner och kontorspapper. Vi kan dessutom ta ett helhetsansvar och sköta all leverans av förbrukningsmaterial till ditt kontor. Från plastmuggar och toalettpapper till maskindiskmedel.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Fruktkorg

Frukt är gott och nyttigt och påverkar personalens hälsa och arbetsmiljön i positiv riktning. Dessutom luktar det gott med fräsch frukt och ger ökad trivsel.

Vi erbjuder fruktkorgar anpassade helt efter dina önskemål. Vill du ha ekologisk frukt, frukt varje eller varannan vecka, en eller olika sorters frukt? Oavsett har vi fruktkorgen till dig.

Kontakta oss för beställning och frågor kring fruktkorg på jobbet.

Entrémattor

Är du intresserad av en entrématta till ditt kontor eller din verksamhet? Vi kan leverera mattor till dig och vi erbjuder även tvätt och byte av matta. Är du intresserad av din logotyp på mattan löser vi självklart det också.

Kontakta oss för beställning av entrématta.

Vaktmästeri/Fastighetsservice

Är du en bostadsrättsförening och behöver hjälp med fastighetsservice och/eller vaktmästeritjänster har du hamnat rätt.

Vi på Team Städservice kan samordna enklare reparationer, namnbyte på dörrar, utdelning av hyresavier, snöröjning, sopning, sandning och gräsklippning med mera.

Kontakta oss för mer information kring vår fastighetsservice.

Mattvätt – för ett fräschare intryck

Har ni gått och tänkt på hur den där heltäckningsmattan på kontoret behöver fräschas upp men inte kommit ihåg att boka upp ett företag som kan hjälpa er med mattvätt? Ibland önskar man att man hade en mattvätt till hands på kontoret.

För att rengöra heltäckningsmatta måste man ha rätt utrustning. Rengöringen av mattorna ska vara skonsam och under själva momentet de tvättas, ska mattan bli nästintill ny. Vi har rätt utrustning och vi rekommenderar att man tar hjälp professionellt när man vill fräscha upp sina mattor.

Att höra av sig till oss på Team städservice för mattvätt kommer underlätta för att bevara mattornas kvalité och utseende. Du får dessutom en fräschare miljö på din arbetsplats. Vi hjälper dig och anpassar oss oavsett vilka önskemål du har. Vi tvättar alla typer av heltäckningsmattor, så låt oss tvätta just era mattor och ge er arbetsplats ett lyft!

Att regelbundet fräscha upp sina heltäckningsmattor kan lyfta ett helt kontor eller en butik. Det ger alltid ett mycket härligare intryck för både besökare i butiken, som för anställda på ett kontor som tar emot kunder. Därför kan det vara smidigare att boka mattvätt av en professionell firma, istället för att dra runt en tung maskin längs hela kontoret, eller i butiken efter stängning.

Vi på Team städservice anpassar oss till era önskemål och tider, vi kan komma tidigt på morgonen eller senare på kvällen. Oftast kan butiker och kontor behöva rengöring av heltäckningsmattan när ingen är på plats, för oss är det inga problem och vi har resurser och personal som är flexibla.

Det är viktigt att svåra fläckar tas bort direkt när de uppstår, annars finns det en stor risk att mattorna blir missfärgade och det skapas senare onödigt slitage på dem. Behöver du tips om hur du själv kan underhålla dina mattor hjälper vi gärna till med rekommendationer.

Vi arbetar alltid med skonsamma rengöringsmedel som anpassas till alla typer av mattor. Man kan hålla sina mattor fräscha mellan våra besök genom att använda en mjuk borste för att ta bort hår och päls från mattan. Det finns också medel för att få bort fläckar på ett skonsamt sätt. Fråga oss om du har några funderingar!

Med vår långa erfarenhet och med den yrkesstolthet vi arbetar med, kan du känna dig trygg när du bokar mattvätt av oss.
All vår personal är utbildad och anslutna till Fastighetsanställdas förbund. Alla är också ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar med försäkringsnummer 414534*09.

Kontakta oss gärna för ytterligare information om priser kring mattvättning från oss, eller läs mer under fliken Om oss.

Välkomna önskar vi på Team städservice!

Specialstäd

Vi har lång erfarenhet av städning för olika typer av företag och verksamheter. Ibland har våra kunder speciella önskemål där annorlunda och svårtillgängliga lokaler behöver städas eller saneras. Vi anpassar oss efter dina önskemål och behov.

Hör av dig till oss om du har ett svårstädat och uppdrag!

Sanering och Specialstäd – för mer omfattande städning

Vi på Team städservice arbetar nära kommuner och företag som behöver hjälp med sanering eller specialstäd. Det kan vara för att få bort smuts i ett boende som nikotin skadats eller att rengöra grundligt i en livsmedelsindustri. Eftersom att alla situationer ser olika ut anpassar vi oss alltid.

Saneringsuppdrag kan bland annat behövas i ett dödsbo eller efter en omfattande brand, men situationerna vi möter kan självklart se olika ut. Det kan handla om vägglöss eller sanering efter vattenskador eller rök. Ibland kan man mötas av obehagliga situationer och vi gör alltid vårt yttersta för att utföra våra jobb professionellt, så även i svåra situationer.

Vi som arbetar på Team städservice har lång erfarenhet av sanering och specialstäd. Vi utför alltid vårt arbete med yttersta noggrannhet. Med vår långa erfarenhet och med den yrkesstolthet vi arbetar med, kan du känna dig trygg när du bokar alla typer av tjänster från oss.

All vår personal är utbildad och anslutna till Fastighetsanställdas förbund. Alla är också ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar med försäkringsnummer 414534*09.

Kontakta oss gärna för ytterligare information om priser kring sanering och specialstäd från oss, eller kontakta oss via telefon.

Välkomna önskar vi på Team städservice!

Maskinskurning – när stora ytor behöver rengöras

Vi på Team städservice har rätt maskiner när du behöver hjälp med skurning av stora ytor. Det bidrar till att era golv i industrilokaler eller garage får en ökad hållbarhet och blir lättare att underhålla dagligen. Vi har maskiner som skurar rent golven för att sedan suga upp allt vatten.

Vi arbetar med metoder som gör att golvets hållbarhet är intakt och städas oftast med både våta och torra metoder. Vad du önskar för typ av rengöring, anpassar vi oss till.

Vi på Team städservice utför inte enbart maskinskurning, utan erbjuder fler tjänster och tillhandahåller, samt levererar förbrukningsmaterial, till flera av nordens största arbetsplatser.

Med vår långa erfarenhet och med den arbetsmoral vi har, kan du känna dig trygg när du bokar maskinskurning från oss.

All vår personal är anslutna till Fastighetsanställdas förbund och är också ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar med försäkringsnummer 414534*09.

Varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information om priser kring maskinskurning från oss på Team städservice.