Städning

Städning i egna hemmet handlar helt enkelt om att få tiden att räcka till och att få hjälp med det som blivit för tungt. Kanske vill du bara ha hjälp med dammsugning eller så vill du att vi tar ett helhetsgrepp med allt från tvätt till fönsterputsning. Våra kunder är allt från pensionärer, ensamstående och barnfamiljer och vi på Team Städservice anpassar städningen helt efter dina önskemål och plånbok.

Vår personal är handplockad för hemstädning och har lång erfarenhet. Kollektivavtal är en självklarhet och vi arbetar med tydliga säkerhetsrutiner och sekretessavtal så du kan känna dig trygg.

Hur frekvent ska man då städa? Ja, allt handlar om vad du vill och vilken situation du är i. Varje eller varannan vecka är det vanligaste men vi erbjuder också andra flexibla lösningar.

Kontakta oss för mer information om hemstädning.

Förbrukningsmaterial

Team Städservice kan ta ett helhetsansvar och sköta all leverans av förbrukningsmaterial till ditt kontor. Från plastmuggar och toalettpapper till maskindiskmedel.
Vi kan också hjälpa till med leverans av kontorsmaterial såsom färgpatroner och kontorspapper.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontorsmaterial

Team Städservice kan hjälpa till med leverans av kontorsmaterial såsom färgpatroner och kontorspapper. Vi kan dessutom ta ett helhetsansvar och sköta all leverans av förbrukningsmaterial till ditt kontor. Från plastmuggar och toalettpapper till maskindiskmedel.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Fruktkorg

Frukt är gott och nyttigt och påverkar personalens hälsa och arbetsmiljön i positiv riktning. Dessutom luktar det gott med fräsch frukt och ger ökad trivsel.

Vi erbjuder fruktkorgar anpassade helt efter dina önskemål. Vill du ha ekologisk frukt, frukt varje eller varannan vecka, en eller olika sorters frukt? Oavsett har vi fruktkorgen till dig.

Kontakta oss för beställning och frågor kring fruktkorg på jobbet.

Entrémattor

Är du intresserad av en entrématta till ditt kontor eller din verksamhet? Vi kan leverera mattor till dig och vi erbjuder även tvätt och byte av matta. Är du intresserad av din logotyp på mattan löser vi självklart det också.

Kontakta oss för beställning av entrématta.

Vaktmästeri/Fastighetsservice

Är du en bostadsrättsförening och behöver hjälp med fastighetsservice och/eller vaktmästeritjänster har du hamnat rätt.

Vi på Team Städservice kan samordna enklare reparationer, namnbyte på dörrar, utdelning av hyresavier, snöröjning, sopning, sandning och gräsklippning med mera.

Kontakta oss för mer information kring vår fastighetsservice.

Mattvätt

Regelbunden golvvård håller dina heltäckningsmattor fräscha och dina lokaler ser inbjudande för både medarbetare och besökare.

För bästa resultat följer vi alltid de skötselråd som just din matta har och vi utför tvätten noggrant. Har du vanliga mattor kan vi också ombesörja tvätt av dessa.

Kontakta oss om du behöver hjälp med mattvätt!

Specialstäd

Vi har lång erfarenhet av städning för olika typer av företag och verksamheter. Ibland har våra kunder speciella önskemål där annorlunda och svårtillgängliga lokaler behöver städas eller saneras. Vi anpassar oss efter dina önskemål och behov.

Hör av dig till oss om du har ett svårstädat och uppdrag!

Sanering

Sanering handlar om att kunna vara behjälplig med städning i svåra och många gånger obehagliga situationer. Vi har lång erfarenhet av sanering och arbetar regelbundet med Kommuner, företag och privatpersoner.

Kontakta oss när det gäller sanering.

Maskinskurning

Maskinskurning blir aktuellt vid stora ytor och vi använder alltid de bästa maskinerna på marknaden. Garage och industrilokaler är exempel på platser där stora maskiner som både sprutar och suger upp vatten används.

Kontakta oss om du är i behov av maskinskurning.