Storstädning Partille

Team Städservice erbjuder storstädning för alla hushåll. Fyll i detta formuläret så återkommer vi inom 24h med en gratis offert.

Storstädning i Partille

- för en skinande miljö enligt Era önskemål

Vi på Team städservice vet att det kan vara svårt att få ihop tiden när det kommer till att storstäda. Hur många av oss kommer egentligen ihåg att städa från golv till tak mer än en gång i månaden, eller knappt det? Det är nog inte heller så många som dammsuger och våttorkar golv och väggar flera gånger i månaden.

Det vanligaste är att vi i vardagen prioriterar utrymmen som kök och badrum, för att sedan glömma bort de där envisa listerna som samlar otaliga mängder damm och ugnen som borde blivit skurad redan förra månaden. Vi gör allt det där för dig och mycket mer i Partille!

Det är här vi på Team Städservice kan hjälpa till med storstädning

Många kunder berättar om att de glömmer av många skrymslen och vrår, där det ofta gömmer sig både damm och envist smuts. När vi utför storstädning hos er som företag, anpassar vi alltid vår tjänst efter vad du som kund vill ha.

Vi vet att det blir mycket lättare att underhålla vardagsstädet i kontorsutrymmet om man då och då får en ordentlig storstädning utförd. Därför rengör vi allt du har och med extra noggrannhet. Inget är för stort eller för litet för oss. Vi rensar golvbrunnar, torkar ur skåp, rengör mattor och rensar ur vattenlås.

Många företagare har idag provat att känna på den härliga och uppfriskande känslan man får när man kliver in i ett nystädat och rent kontor. Att alla listerna är rengjorda, mattorna är dammfria och att se entren skina ikapp med att hissdörrarna glänser, det är något många uppskattar.

Köket brukar bli den kollektiva mötesplatsen på en arbetsplats och det är en speciell känsla när man kliver in och få mötas av blänkande handtag och en gnistrande diskho när man ska förbereda lunchkaffet. Det är verkligen en speciell känsla! Allt detta och mycket mer får du uppleva när vi varit på besök hos er!

Vad skulle ni på ert företag i Partille vilja ha hjälp med när vi utför storstädning?

Har ni särskilda önskemål om att få ugnen skurad? Eller skulle den delade kylen behöva rengöras och frysen kanske frostas av? Meddela oss bara om era särskilda önskemål, så utför vi de åt er! Vi vet att ingen storstädning är den andra lik, därför gör vi städningen efter era önskemål. Ibland kanske det går lång tid mellan gångerna man bokar storstädning. Då kanske man som företag har extra önskemål.

Beroende på vilken verksamhet du har eller i vilket kontorslandskap ni arbetar i, kan ni själva välja om vi gör storstädning mer regelbundet eller några gånger per år. Många företagare vi träffar vill ha grundligare rengöring inför säsong som jul och påsk, medans andra vill ha storstädning betydligt oftare. Ni bestämmer själva vad som passar er bäst!

Eftersom det finns möjlighet att använda sig av rut avdrag kan alla boka storstädning.  Man får rätt att dra av 50 procent av det egentliga priset och vi sköter den processen åt er. På det sättet blir det ännu smidigare och lättare för er att boka storstädning från oss.

Vi på Team städservice har lång erfarenhet av storstädning

Vi storstädar alla olika utrymmen så som hall, kök, konferensrum, badrum och andra utrymmen på ert företag.
Vi städar inte bara ute hos kund utan vi tillhandahåller och levererar förbrukningsmaterial till flera av nordens största arbetsplatser.

Med vår långa erfarenhet och med den yrkesstolthet vi har, kan ni känna er trygga när ni bokar oss för att utföra storstädning.
All vår personal är anslutna till Fastighetsanställdas förbund och är också ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar med försäkringsnummer 414534*09.

Varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information om priser kring storstädning från oss på Team städservice eller läs mer under fliken Om oss.

Storstädning

Kontakt
office@teamstadservice.se
0709 – 40 21 95

Kontakta oss

office@teamstadservice.se
0709 – 40 21 95

Bli kontaktad

Fyll i detta formuläret, det går snabbt! Så återkommer vi inom 24h