Hemstädning Göteborg

Team Städservice erbjuder hemstädning för alla hushåll. Fyll i detta formuläret så återkommer vi inom 24h med en gratis offert.

Hemstädning i Göteborg

– hemstädning för ett hem som känns skönare att koppla av i

Vi erbjuder er hemstädning för att få en vardag där man hinner med allt man tycker om att göra. Det är en självklarhet för de flesta utav oss. Vi har samtidigt mycket annat vi måste få ihop, som matlagning, storhandling och hemstädning. Man önskar att ha mer tid över för andra saker, men det är skönt att få hemmet skinande rent.

Så hur ordnar vi hemstädning på bästa sätt?

Jo, vi på Team städservice erbjuder hemstädning i Göteborg för alla hushåll och vill underlätta för alla som vill känna att det är lite skönare att komma hem. Redan vid första städtillfället är det viktigt för oss att du som kund känner dig trygg och tillfreds med vårt arbete hemma hos dig!

Är du småbarnsförälder med heltidsarbete? Är det svårt att hinna med de vardagliga stöket som är mer än bara smulor på golvet? Du kanske vill få mer tid över till att leka med barnen eller koppla av tillsammans med hela familjen i soffan framför en film. Det förstår vi och därför anpassar vi våra besök till när det passar dig och din familj.

Eller är du pensionär och har svårt att flytta ut tunga möbler för att städa under dem? Vore det inte betydligt skönare för dig att ägna dig åt de saker du är intresserad av, istället för att vara helt slut efter att ha städat en dag? Vi hjälper dig när du vill och vi anpassar oss alltid till dina önskemål och dig som individ.

Är du ensamstående och du har barnen varannan vecka? Kanske jobbar du över de veckor du är ensam för att veckan därpå kunna vara flexibel när du har dina barn? Många gånger kanske städningen är det som blir bortprioriterat och det förstår vi, därför anpassar vi vår hemstädning efter dina behov.

Vi hjälper till med det du efterfrågar i städningen hemma

Vi kommer tillsammans överens om vad som ska ingå i städningen hemma hos dig. Ibland kanske du bara vill hjälp med dammsugning medans nästkommande vecka önska en mer omfattande hemstädning med allt från tvätt till rengöring av ugn och vitvaror. Helt enkelt så har vi alltid en lösning för just dig.

Vi besöker dig i hemmet och arbetar med tydliga säkerhetsrutiner

så att du ska känna dig trygg med oss. All vår personal som besöker dig för hemstädning är noggrant utvalda för just denna typen av tjänst och har många års erfarenhet av hemstädning. vi anpassar oss gentemot dig som kund och är alltid serviceinriktade i vårt bemötande.

Hur ofta du som kund vill att vi besöker dig i Göteborg varierar och beror självklart på vad just du behöver hjälp med. Många av våra kunder bokar oss veckovis medans andra besöker vi var fjärde vecka. Några kunder väljer till exempel att boka oss vid enstaka tillfällen per år. Hur du än vill få hemstädning så är vi flexibla.

Vi arbetar med rut avdrag och du betalar 50% av den egentliga kostnaden. Du får använda rut avdraget med upp till 25.000 kronor per år. Det tycker vi är en fantastisk lösning som passar många av dagens hushåll och varierade familjeförhållanden.

Med vår långa erfarenhet och med den yrkesstolthet vi arbetar med, kan du känna dig trygg när du bokar hemstädning av oss.
All vår personal är utbildad och anslutna till Fastighetsanställdas förbund. Alla är också ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar med försäkringsnummer 414534*09.

Vi är säkra på att du blir nöjd och kommer fortsätta att använda hushållsnära tjänster från oss på Team städservice!

Kontakta oss gärna för ytterligare information om priser kring hemstädning från oss, eller läs mer under fliken Om oss.
Välkomna önskar vi på Team städservice!

Hemstädning

Kontakt
office@teamstadservice.se
0709 – 40 21 95

Kontakta oss

office@teamstadservice.se
0709 – 40 21 95

Bli kontaktad

Fyll i detta formuläret, det går snabbt! Så återkommer vi inom 24h