Flyttstädning Kungälv

Team Städservice erbjuder flyttstädning för alla hushåll. Fyll i detta formuläret så återkommer vi inom 24h med en gratis offert.

Flyttstädning i Kungälv

- för ett smidigare byte av ditt boende

Vi har alla flyttat någon gång i livet och fått känna på hur omfattande  flyttstädning kan vara.

Kanske har du tidigare tagit hjälp av oss och minns hur skönt det var att slippa den värsta biten med att städa?

Många gånger kan det kännas stressande att bara behöva tänka på att planera för det stora flyttstädet. Man har oftast redan många andra avgörande saker att tänka på inför en flytt. Det ska lyftas tunga lådor, packas in i bil och sedan ska allting upp igen i nästa boende.

Det underlättar många gånger att lämna över en så omfattande städning som flyttstäd, till en städfirma som oss. Vi  som arbetar på Team städservice hjälper dig gärna vid en flytt, för att det ska bli så smidigt och så fritt från stress som möjligt.

Ibland tar det lång tid att färdigställa ett flyttstäd och det kanske är svårt att hinna klart i tid. Vårt mål är att göra din flytt lite enklare. Låt oss ta hand om kyl och frys, eller ugnen. Fläkten i badrummet, när rengjordes den egentligen? Ingenting är omöjligt för oss när vi flyttstädar ditt boende!

När du låter oss på Team städservice ta hand om flyttstädningen i Kungälv får du service och hjälp med att färdigställa din gamla lägenhet, innan nästa person flyttar in. Flyttstädningen ska göra att den som kommer flytta in i sitt nya hem upplever det rent och fräscht utan spår från en gammal hyresgäst. Det är viktigt att bostaden ska kännas grundligt och noggrant städad för att den ska kunna godkännas. Städningen kommer hjälpa dig att få en sak mindre att tänka på.

Vi går alltid efter en checklista för flyttstädning när vi är ute och utför alla våra städ med stort engagemang

Eftersom vårt primära mål är att du ska känna dig trygg när du bokar städ med oss håller vi en god kommunikation och du är välkommen att kontakta oss för eventuella frågor. Du får även använda dig av rut avdrag hos oss.

Det spelar ingen roll om du som företagare vill boka oss för flyttstäd i Kungälv eller om du är privatperson.
Med vår långa erfarenhet och med den yrkesstolthet vi har, kan du känna dig trygg när du bokar oss för att utföra din flyttstädning.

Vi arbetar med utbildad personal och alla anställda är anslutna till Fastighetsanställdas förbund och är också ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar med försäkringsnummer 414534*09.

Varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information om priser kring flyttstädning från oss på Team städservice eller läs mer under fliken Om oss.

Flyttstädning

Kontakt
office@teamstadservice.se
0709 – 40 21 95

Kontakta oss

office@teamstadservice.se
0709 – 40 21 95

Bli kontaktad

Fyll i detta formuläret, det går snabbt! Så återkommer vi inom 24h