Byggstädning Ale

Vi på Team städservice vet att något av det absolut viktigaste vid byggstädning är att vi utför städningen med yttersta noggrannhet. Fyll i detta formuläret så återkommer vi inom 24h med en gratis offert.

Byggstädning i Ale

– vi hjälper dig till en dammfri byggplats

Vi på Team städservice vet att något av det absolut viktigaste vid byggstädning är att vi utför städningen med yttersta noggrannhet. Att kunna vara lyhörd och flexibel är en viktig egenskap som behövs och den har vi såklart med oss när vi städar ute hos er på byggarbetsplatsen.

Det är många människor i rörelse och man kan behöva justera saker i sista sekunden. Det viktigaste är att nå ett dammfritt resultat!

Här är vi rätt företag för just er byggstädning!

Vi har som rutin att alltid dammsuga och fukttorka alla ytor på byggarbetsplatsen och vi har de resurser som krävs för att kunna hjälpa er med kort varsel. Vi utför både grovstädning och finstädning i Ale efter era önskemål.

Under en grovstädning så rensar vi bort större föremål och material som gips eller kartong. Det här blir den grundläggande städningen som förbereder för finstädet. Det ska inte finnas kvar någonting på byggplatsen, utan det behöver vara skinande rent om det är en besiktningsman som ska granska byggets kvalité och liknande.

Under en finstädning görs de allra mest noggranna detaljer av städningen. Vi städar undan allt som kan finnas kvar efter de större föremålen är bortplockade. Papper, små kartongbitar, plast eller tejp som sitter kvar. Det viktiga med en finstädning är att det inte finns kvar några spår av att ett bygge precis blivit färdigt, för att lämna allting på bästa sätt för den som ska flytta in.

Vi på Team städservice rengör inte bara vid byggstäd

Vi tillhandahåller och levererar förbrukningsmaterial till flera av nordens största arbetsplatser. Med vår långa erfarenhet och med den arbetsmoral vi har, kan du känna dig trygg när du bokar byggstäd från oss.

All vår personal är anslutna till Fastighetsanställdas förbund och är också ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar med försäkringsnummer 414534*09.

Varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information om priser kring byggstädning från oss på Team städservice i Ale.

Kontakta oss

office@teamstadservice.se
0709 – 40 21 95

Bli kontaktad

Fyll i detta formuläret, det går snabbt! Så återkommer vi inom 24h