Sanering och Specialstäd – för mer omfattande städning

Läs mer om våra tjänster och boka

Sanering och Specialstäd – för mer omfattande städning

Vi på Team städservice arbetar nära kommuner och företag som behöver hjälp med sanering eller specialstäd. Det kan vara för att få bort smuts i ett boende som nikotin skadats eller att rengöra grundligt i en livsmedelsindustri. Eftersom att alla situationer ser olika ut anpassar vi oss alltid.

Saneringsuppdrag kan bland annat behövas i ett dödsbo eller efter en omfattande brand, men situationerna vi möter kan självklart se olika ut. Det kan handla om vägglöss eller sanering efter vattenskador eller rök. Ibland kan man mötas av obehagliga situationer och vi gör alltid vårt yttersta för att utföra våra jobb professionellt, så även i svåra situationer.

Vi som arbetar på Team städservice har lång erfarenhet av sanering och specialstäd. Vi utför alltid vårt arbete med yttersta noggrannhet. Med vår långa erfarenhet och med den yrkesstolthet vi arbetar med, kan du känna dig trygg när du bokar alla typer av tjänster från oss.

All vår personal är utbildad och anslutna till Fastighetsanställdas förbund. Alla är också ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar med försäkringsnummer 414534*09.

Kontakta oss gärna för ytterligare information om priser kring sanering och specialstäd från oss, eller kontakta oss via telefon.

Välkomna önskar vi på Team städservice!

Prisförfrågan